Synchro – hranljiva krema (za suvu i normalnu kožu)

Synchro - hranljiva krema (za suvu i normalnu kožu)

Synchro – hranljiva krema (za suvu i normalnu kožu)

Često kopirana, ali nikada uspešno, Synchro krema sa svojim regenerativnim moćima napravljena je da hrani i revitalizuje kožu. Synchro je najvažnija krema u Gerneticu. Osnova je Gernetic istraživanja i Gernetic filozofije. Kao osnovna Gernetic krema nanosi se nakon većine Gernetic krema, a ponekada u kombinaciji sa njima. Njihova sinhronizovana akcija im daje povećano dejstvo i ubrzava rezultate. Synchro je hranljiva krema sa efektom podmlađivanja, pogodna je za suvu i osetljivu kožu i za sve starosne grupe.

Synchro krema je originalno napravljena za opekotine, ima regenerativno i isceljujuće dejstvo, kao nijedna druga krema. Synchro reguliše funkcije kože i obnavlja prirodne, odbrambene mehanizme kože. Synchro se ne koristi samo za negu kože lica, već i za negu kože grudi, tela, ruku, glave, u slučaju svežih ožiljaka ili upala kože.

Aktivni sastojci:
3 biološka jedinjenja bogata aminokiselinama
Oligoelementi i vitamini, alantoin i ulje nevena

Kućna nega (ujutro i uveče):
Ujutro, Synchro se može koristiti samostalno ili nakon neke specijalne Gernetic kreme. Naneti veoma malu količinu na celo lice uključujući predeo oko očiju, na vrat i na dekolte.
Uveče, koristiti Synchro samostalno ili nakon nanošenja Nuclea ili Cytobi superhranljivih krema.