Les Parfaits – krema za podmlađivanje

Les Parfaits - krema za podmlađivanje

Les Parfaits – krema za podmlađivanje

Mladolikost nije samo stvar lepog fizičkog izgleda, već i odraz pozitivnog stanja uma. Tamo gde su moral na visokom nivou i lepota udruženi, šanse za postizanje uspeha u životu se uvećavaju. Laboratorija Gernetic je napravila kremu za podmlađivanje sa intenzivnom biološkom snagom. Ova krema kožu neguje maksimalno. Uživajte u revitalizujućem, omekšavajućem dejstvu kreme koja promoviše zdravu kožu koja će postati predmet divljenja.
Dnevna krema za podmlađivanje sadrži impresivnu kombinaciju snažnih, zaštitnih, detoksifikujućih, obnavljajućih, umirujućih i regenerativnih sastojaka, kao i sastojaka koji su efikasni u borbi protiv slobodnih radikala. Krema za podmlađivanje ima biološki lifting efekat. Pomaže u eliminaciji intraćelijskog hidrogen peroxida i ojačava imuno odbrambene mehanizme kože i prirodnu zaštitu protiv UVA i UVB.

Aktivni sastojci:
Biljni ekstrakti bogati peptidima i aminokiselinama
Enzimi iz morskih izvora koji imaju snažno dejstvo oporavljanja, boraž ulje bogato linolnom kiselinom, vitaminom E i aktivni ekstrakt iz divlje mirođije bogat vitaminom C i mineralnim solima

Kućna nega (ujutro):
Naneti malu količinu na celo lice, na vrat i na dekolte. Krema za podmlađivanje može da se koristi samostalno ili sa Serumom za reparaciju.